Lynn&Sam-208

Lynn en Sam. New York, origineel, soap, geel en lief. Wat heeft dat allemaal met elkaar te maken? Sam en Lynn brengen deze onderwerpen bij elkaar en zorgen vervolgens voor gebeurtenissen om nooit meer te vergeten. Zoals hun trouwdag!

Belgisch grootste soap ‘Thuis’ zorgde ervoor dat dit lieve koppel bij elkaar kwam. Als cameraman en redactielid van deze soap vonden ze elkaar op de werkvloer.

Vanaf het eerste gesprek met dit stel konden de ideeën niet op. Ze bedachten samen hoe hun trouwdag en dus ook hun ceremonie uniek en helemaal eigen zou worden. Ten eerste door geen standaard themakleur te kiezen: YELLOW. En dat kwam vervolgens ook overal in terug. Een kleur die ze kozen omdat deze warm, feestelijk en tegelijkertijd fris oogt. En daar kwam ik ook achter toen ik op de locatie arriveerde! Tot in de kleinste details was de kleur geel terug te vinden. Wie bedenkt nu als ‘loper’ een pad van gele citroenen? Hoe origineel, hoe gaaf en hoe sfeervol! Een ware ‘pinterestinspiratie’!

And yellow it is!! |Alle gasten droegen een geel element in hun outfit. Ze konden uiteraard niet achterblijven als de bruidegom zelf met gele allstars aankwam!

Lynn&Sam-136uitgesneden

Dus kreeg ik van een vriendin een geel riempje met een bloem zodat ik ook in het ge(he)el zou passen;-).

Lynn&SamMargotuitgesneden

De twee schatten Sam en Lynn wilden niet alleen zelf in de belangstelling staan; ze wilden heeeel graag hun zoontje Staf bij de ceremonie betrekken. Omdat er meerdere kinderen zouden komen wilden ze graag alle kindjes een rol geven. Een kinderakte! Maar niet alleen voor hun eigen kindje, nee voor alle kinderen! Na ieders stempeltje een cadeautje voor elk kindje. Tja, zo wordt een ceremonie ook voor kinderen speciaal.

Lieve Lynn, lieve Sam, ik vond het een waar feest om jullie te mogen trouwen. Jullie hadden vele primeurs voor mij: het geel, de cadeautjes voor de kinderen en…

… de duiven. Eerder had ik nog nooit met een bruidspaar na afloop twee duiven losgelaten. Weet iedereen het symbool van deze traditie? De bruidsduiven staan symbool voor vrede, zuiverheid en geluk. Het loslaten staat voor eeuwige trouw en elkaar vrijheid geven. Nog meer details weten over duiven loslaten tijdens de ceremonie? Lees het hier op de site van The perfect wedding:  http://www.theperfectwedding.nl/artikelen/130/bruidsduiven-loslaten-ceremonie

 

 

Geef een reactie