tim en nicole bloemblaadjesNicole en Tim – Augustus 2019
Het was meer dan we ooit hadden kunnen dromen. Jouw speech was fantastisch. Mijn vader (die kritisch kan zijn) heeft me nog vaak gezegd hoe goed hij jou vond. Het verhaal kwam zo mooi tot zijn recht. Ook de bruiloftsgasten gaven aan nog nooit zo’n mooie en persoonlijke ceremonie gezien te hebben. In combinatie met het weer viel alles op zijn plek.

De verrassingsact was niet helemaal een verassing, behalve dat Tim mee ging zingen. Hij probeerde het geheim te houden, maar ik geloofde hem niet;-). Ik ben normaal gesproken echt heel emotioneel bij zulke momenten, maar op de een of andere manier hield ik het droog. Het lijkt wel alsof pas na een week alles doordrong wat er allemaal gebeurd was op die dag.


Els en Bart – Augustus 2019

Iedereen vond onze ceremonie prachtig en heel persoonlijk, echt tof met een vleugje humor erbij. Fantastisch hoe zij ons verhaal samen met ons heeft verteld. Heel respectvol naar onze wensen toe. De klik en vertrouwensband met Margot zat goed vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten, ook heel fijn naar betrokkenheid toe voor de kindjes. Ze is heel flexibel en bereikbaar, heeft goede ideetjes! Kortom: wij zijn heel tevreden en blij en fier dat we Margot mochten treffen voor een van de mooiste dagen van ons leven (naast de geboorte van onze kindjes)


milou en frank jawoordMilou en Frank – Juli 2019

Met jou zijn we mega blij van begin tot eind. Je begreep ons volkomen, vertelde een leuk, grappig, spontaan, mooi en luchtig verhaal. We hebben ook heel veel goede geluiden van de gasten terug gekregen over jou. Dat je het zo mooi, leuk en duidelijk deed! Nogmaals de complimenten en bedankt van ons allebei.
Heel veel succes met alle opdrachten die je nog gaat doen en KEI BEDANKT!!!
Heel veel liefs!

IMG_8088Jennifer en Danny – Juni 2019

Margot Cuppen is een ervaren ceremoniespreker en maakt van de trouwceremonie een mooi maar vooral persoonlijk verhaal. Ze neemt de tijd om naar je persoonlijke liefdesverhaal te luisteren en vraagt ook aan familie en/of vrienden of zij leuke verhalen hebben over het bruidspaar. Ik zou iedereen adviseren om voor Margot te gaan zodat je een ceremonie hebt om nooit meer te vergeten.

 


Ellen en Marcel – Mei 2019

Hee Lieve en Geweldige Babs!! We zijn alweer geland en weer terug in de werkelijkheid maar met een fantastisch herinnering om op terug te kijken. Als we er aan terug denken dan komt direct een grote glimlach op ons gezicht. Het is een geweldige avond geweest en we hebben alleen maar complimenten en lof ontvangen. Iedereen was positief en vonden het geweldig zoals we het hadden aangepakt. Mijn moeder dacht eerst dat het een grap was (trouwen voor 1 dag) totdat ze jou in toga zag .

 De ceremonie was persoonlijk, met een lach en een traan en precies zoals wij zijn. We hebben veel complimenten gekregen over jouw optreden en iedereen gaf aan dat het zo persoonlijk was, dat ze dat nog nooit eerder hadden meegemaakt. En wij kunnen dit alleen maar onderschrijven want jouw ceremonie heeft een bijgedragen aan de avond die wij in gedachten hadden. Ons verhaal delen met de mensen die ons lief zijn en op een leuke, persoonlijke en luchtige wijze!

 En de tekst van het tegeltje had niet treffender kunnen zijn!

 Lieve Margot bedankt voor alles! Jij hebt onze speciale dag nog specialer gemaakt!

P.s de foto’s zijn nog niet klaar maar ik zal zorgen dat je tzt nog een mooie foto krijgt!


Karen en Tim truckKaren en Tim – Juni 2019
De ceremonie was voor ons één van de allermooiste momenten van de dag.
Zo ontroerend en oprecht!
Hele mooie woorden van de mensen die ons kennen maar ook hele mooie woorden van jou!
Het overtrof onze verwachtingen.
We hebben zoveel positieve en enthousiaste reacties gekregen over de ceremonie.

Mensen waren hierdoor echt oprecht ontroerd en vonden het geweldig!


johan en ragna

Ragna en Johan – februari 2019

Tijdens jouw grote dag is de ceremonie een enorm belangrijk onderdeel. Ondanks dat de jurk, styling het diner, etc mega belangrijk is, draait het toch om het JA woord ;). Wij wilden dus heel graag een ceremonie die persoonlijk, grappig, eerlijk, oprecht en warm was. Want ja – die ceremonie – die moet natuurlijk wel over ons gaan en bij ons passen. Via via via zijn wij in contact gekomen met Parlante (Margot) en wij zijn daar nog steeds zo dankbaar voor. Direct in het kennismakingsgesprek was de klik er, het werd een hele gezellige avond (het voelde gewoon als ‘bijkletsen’ met een bekende). En wij besloten direct dat Margot onze BABS zou worden.

Het ‘echte’ gesprek waarin zij de input voor de ceremonie verzamelt was een warm, open en gezellig gesprek. Margot heeft het talent om je op je gemak te stellen, je te laten praten (en lachen) zonder dat het geforceerd of ongemakkelijk is. Binnen korte tijd weet zij vragen te stellen die jou raken en die je laten nadenken. Daarnaast neemt zij de tijd en moeite om contact op te nemen met, de voor jou belangrijke, gasten voor input.

De ceremonie zelf was fantastisch! Wij herkenden onszelf van AtotZ (en onze gasten ook). Het was warm, ontspannen, open, grappig en direct (en dat was precies wat wij wilden). Wij, maar ook onze gasten vonden en vinden Margot fantastisch. Wij hoorden van veel van onze gasten dat ze eindelijk een ceremonie hadden bijgewoond die echt over het bruidspaar ging, waar de identiteit van het bruidspaar centraal stond en die naadloos aansloot bij het gevoel van de dag.

Wij genieten nog steeds na!


Rob en Anja – februari 2019

Namens Anja en mij en al onze gasten, ontzettend bedankt voor de fantastische manier waarop jij ons huwelijk hebt gesloten. Je verhaal, de manier waarop je het vertelde en jijzelf. Jij maakt echt het verschil. Wat je elk bruidspaar toewenst.

Groetjes, Rob en Anja


IMG_8598Margo en Joost – juli 2018

Margot was onze trouwambtenaar en wat zijn we blij dat we voor haar hebben gekozen. Het was een prachtige ceremonie. Ze heeft het zo ontzettend leuk en mooi gedaan. Met humor, losjes, ontspannen en heel mooi “ons” verhaal weergegeven. Ook van onze gasten kregen we veel positieve reacties over de manier waarop Margot de ceremonie heeft neergezet. Het voelde direct vertrouwd om haar na de voorbespreking op onze trouwdag weer te zien. Mede dankzij Margot was de dag voor ons prachtig en meer dan geslaagd.


akteverkleindNathalie en Django – juli 2018

Wij zijn op 28/07/2018 getrouwd. Voor de kerk trouwens was niet echt ons ding. We wouden iets persoonlijk. We kwamen terecht bij Parlante Margot Cuppen. Het was nog mooier dan dat we hadden durven dromen. Een perfecte combinatie tussen ‘het verloop van de ceremonie weten’ en ‘verrassingen qua teksten van Margot, familie en vrienden’. Het maakte onze perfecte dag compleet! Ook de vele mensen die bij de ceremonie waren, waren enorm enthousiast over dit concept.
Achteraf kregen we alle tekst in een mapje, zo kunnen we het steeds herbeleven!
Tenslotte kregen we ook nog een mooie karaf met onze namen in.
Niets dan lof over het concept, de professionaliteit en de persoonlijkheid van deze dame!


Wim en Renee – juli 2018

Fantastische ervaring gehad met Michiel als ceremonieverteller. Heel veel felicitaties gekregen van de genodigden over het verhaal van Michiel: sympathiek, leuk, vlot, humoristisch. Sterk hoe goed hij ons getypeerd heeft ondanks het beperkt aantal uren dat we mekaar ontmoet hebben. Een echte aanrader! Wij houden er alvast een bijzondere en warme herinnering aan over en zijn blij dat we de beslissing genomen hebben om te kiezen voor Michiel.


Wesley en Sarah – juni 2018

What can I say. Michiel & Parlante, The Power of Stories are wonderful. I can honestly say that we couldn’t have been happier with our cermony. Michiel met with us & took the time to listen to our story. He transformed it into something very special, which in turn set a great tone for the rest of the day. Did I mentioned that we had a little extra challenge for Michiel? We needed a bilingual cermony. I can confidently say that he rose to the challenge. Both families and friends on both sides were impressed! It was such a memorable day. Thank you Michel for the amazing memories.


Chaveli en Gema – september 2017

Dear Margot, From the bottom of our hearts, we would like to thank you for making our wedding ceremony extra special and super memorable. Our unique story you shared with your words were so beautiful expressed and presented to our family and friends and we couldn’t be happier. We were so touched and moved. We appreciate all the hard work you put into all this! Take care and we wish you all the best in the years to come.

Love always, blessings forever, Chaveli and Gema


Michiel en Priscilla – december 2017

Margot was de perfecte keuze voor onze bruiloft van afgelopen weekend. We kwamen op haar site via deze site en waren daarna eigenlijk vrijwel meteen verkocht door de rest van de teksten op haar site. We hadden geluk dat ze meteen ja zei, want we hadden nogal wat tijdsdruk met hetregelen van onze bruiloft (binnen 6 weken).

Tijdens het eerste bezoek was het eigenlijk al meteen duidelijk dat het wel goed zat. In een paar uur liepen we door ons liefdesverhaal heen, met enorm veel anekdotes. Margot luisterde, lachte, vroeg door en stuurde het gesprek. Tussendoor hebben we haar nog overladen met informatie en heeft ze input verzameld bij vrienden en familie. Het was zelfs zo veel dat ze heeft moeten kiezen in wat ze zou vertellen.

Dat kiezen heeft ze perfect gedaan, want het was een mooi verhaal over ons, aangevuld met leuke feitjes en grappige stukes. Ze vulde het ‘luchtig’ in, terwijl de dag zelf enorm emotioneel was en dat zorgde voor een heel mooie balans in emoties. Beter had het niet kunnen zijn…


Kees en Linda – september 2017

Margot, wat was het een feest! We kwamen jou tegen op een beurs in Veldhoven en de spreekwoordelijke klik wat er wat ons betreft meteen. Je nam de tijd voor ons en gaf ons meteen het goede gevoel. Wij hoefden niet verder te zoeken naar iemand die onze trouwceremonie tot een goed eind zou brengen. Toen je bij ons thuis kwam bevestigde je ook echt dat gevoel. Je wilde ons graag beter leren kennen en dat heb je ook echt gedaan. Dat kwam in alles naar voren. Woorden schieten dan ook te kort om te omschrijven hoe wij het ervaren hebben. Een luisterend oor en pakkend vanaf de eerste tot de laatste minuut in de daadwerkelijke ceremonie. We hadden immers al best wat meegemaakt. Je hebt ons het verhaal laten vertellen en zonder dat dit zwaar over kwam naar de aanwezigen, heb je op de juiste manier de boodschap over gebracht. Wat een geluk hadden we ook met het weer! Nee onze dag begon perfect met jouw ondersteuning. Laat dit verhaal aan iedereen lezen die nog een beetje twijfelt. Kies voor Margot en als ze graag eens met ons bellen, dan geef ze gerust onze contactgegevens.

 Margot nogmaals hartelijk dank voor de onvergetelijke ceremonie.

 Groetjes, Kees en Linda


Yvonne en René – september 2017

Hoi Margot,
Wat was onze ceremonie geweldig! Mooier, fijner, relaxter en gezelliger dan we hadden durven hopen. Zoals verwacht met een lach en een traan, en nog meer gelach en nog meer tranen ???? Je bent echt een topper!! Ook in de voorbereiding trouwens. Je hebt ons laten inzien dat wat wij hebben -samen met ons meiden- toch wel echt bijzonder en mooi is. Normaal leef je je leven, maar op deze momenten (de avond dat je bij ons op bezoek was) sta je echt even stil bij wat je hebt samen. Dank je hiervoor!
Groet, René en Yvonne


Marieke en Bart – aug 2017

Margot heeft van onze ceremonie een mooi, persoonlijk moment gemaakt. Precies zoals wij zijn als stel heeft zij overgebracht met veel humor!


Tom en Veerle – augustus 2017

Hoi Margot,  Wat hebben we genoten van onze dag. Het was mooier dan we ooit hadden kunnen dromen.

We genieten nog elke dag na door de foto’s en filmpjes die ons van her en der worden toegestuurd.

Wat de ceremonie betreft, deze was prachtig. Alle mooie en lieve woorden van de getuigen, de kinderen…. Hoe jij toch zo accuraat ons verhaal hebt gebracht ondanks we elkaar niet meer gesproken te hebben…

Woorden schieten te kort….

Dikke merci aan Patsy van Hof ter Velde voor de gouden tip om jouw website eens te bekijken en toch eens te informeren.

Als je in Dendermonde eens een ceremonie moet doen en je hebt even tijd, onze deur staat altijd open. Meer dan welkom….


Kees en Susanne – augustus 2017
Hoi Margot, We hebben een sprookjes bruiloft gehad, van begin tot het einde, mede dankzij jouw bijdrage!
Wij maar ook bv de moeder van Susanne krijgt alleen maar complimenten, zelfs van mensen die er niet bij waren en het van horen zeggen hebben.
Ook de huwelijksreis was geweldig, nu weer terug in de werkelijkheid.

Groetjes van ons en hopelijk nog eens tot ziens!


Menno en Jeannette – juli 2017

Afgelopen weekend was het zover: La festa dell’amore! En wat was het mooi!! Mede door de prachtige ceremonie met het fantastische verhaal van Margot van Parlante! Tijdens het kennismakingsgesprek was er meteen een klik en hadden we de grootste lol. Ze steekt er veel tijd & liefdein en dat voelden we tijdens de ceremonie, met een lach en een traan. Een superfijn mens en een getalenteerde spreekster, heel natuurlijk! Echt een aanrader voor een persoonlijke ceremonie!!


Pieter en Anouk – juli 2017
Goedemorgen Margot, Via deze weg willen wij jou bedanken voor het verzorgen van onze geweldige trouwceremonie!! Wat hebben we genoten!
We hebben gisteren de teksten nog even rustig doorgenomen en wat waren ze mooi!! De combinatie van jouw woorden, het verhaal van mijn vader en Carien, de muziek van Vera en René en ons trouwlied was in één woord “perfect”. De ceremonie heeft iedereen geroerd en de keren dat ons is verteld dat dit de mooist trouwceremonie “ever” was, zijn ontelbaar. Het was een ervaring die we nooit zullen vergeten en die een heel speciaal plekje in ons hart heeft veroverd.
Bedankt Margot!

Liefs,


Debby en Jimmy – juli 2017

Wat een prachtig verhaal heeft Margot gebracht over ons, zo leuk, emotioneel, grappig, … net zoals we wilden.
Het was echt een persoonlijk verhaal, een echte lovestory !!
Iedereen praat vol lof over jou, de aanwezige gasten waren enorm enthousiast.
Wij hebben er super hard van kunnen genieten, mede dankzij jou.


Effi en Wesley – juni 2017

Hallo Margot, wij willen je onwijs bedanken voor de ceremonie die jij voor ons hebt verzorgd op de mooiste dag van ons leven in juli 2017. Wat doe jij dit geweldig, heel ongedwongen en super persoonlijk! Het sfeertje was echt top en onvergetelijk. Je verhaal was prachtig, met liefde geschreven en dat hoor je terug. Met zorg kies jij de juiste woorden om de gevoelige snaar te raken. Onze dank is groot en ver boven verwachting. Zoals gezegd, wij gunnen ieder bruidspaar een ceremoniespreekster of trouwambtenaar zoals jou! Lieve groet, Wesley en Effi


Ivo en Sabine – mei 2017

We zijn ontzettend blij met hoe de ceremonie verlopen is! Je verhaal was verrassend en ook heel herkenbaar. We vonden het heel leuk dat het luchtig was en met humor. Van onze familie hebben we ook alleen maar positieve dingen gehoord! Verder zijn we heel blij met het mooie boek wat we van je gekregen hebben met hierin alle verhalen. Heel leuk om dit terug te lezen.

Heel erg bedankt voor het nog mooier maken van onze dag!!


Joost en Ellie – maart 2017

De dag was helemaal perfect geweest en de ceremonie super!  Jouw verhaal zat erg mooi in elkaar. Het kwam allemaal heel ontspannen en relaxed over. Veel complimenten gehad van de aanwezigen. We kregen ook de vraag of je een bekende van ons was van vroeger of zo. Een zeer mooi compliment denken we.

Verder zijn we erg blij dat je aangegeven hebt dat de toespraak van (schoon)papa niet ingekort zou moeten worden. Ook deze zat perfect in elkaar. De map met het verhaal hebben we al meerdere keren open gehad. Een heel mooi aandenken aan een zeer mooie dag.

Heel erg bedankt voor je bijdrage!


Cindy en Florenzo – oktober 2016

Onze ervaring met Margot was meer dan fantastisch! Eind 2016 zijn wij getrouwd. 5 maanden hebben wij samen stiekeme voorbereidingen getroffen zodat niemand wist wat er ging gebeuren. Voor zowel familie als vrienden was het die avond een grote verassing. Margot heeft ons gedurende de voorbereidingen super geholpen! Ze was zo bij ons betrokken en leefde echt met ons mee. Ook op het moment zelf als ceremoniespreker was ze geweldig! Ze vertelde vol passie en met zoveel gevoel ons verhaal. Ze wist de juiste snaar te raken. Alle aanwezigen waren ook enorm enthousiast! Voor ons dus een absolute aanrader!


Maayke en Jeroen – september 2016

In één woord: WAUW! Aan Margot hebben we een fantastische trouwambtenaar gehad. Alles wat we besproken hebben, kwam naar voren tijdens de ceremonie en meer!


Joep en Anne Marie – september 2016

Margot heeft op 9 september 2016 onze trouwceremonie verzorgd. Dit was in één woord geweldig! Margot heeft door middel van onze gesprekken ons weten neer te zetten zoals we echt zijn. Er waren mensen die zich afvroegen of ze een vriendin van ons is. Alleen maar complimenten dus, wij hebben enorm genoten van onze ceremonie zoals Margot het heeft gedaan!! Dankjewel, dat je onze dag nog net wat bijzonderder hebt gemaakt!


Hannie en Dennis – september 2016

Een geweldige ceremonie gehad dankzij Margot. Met een lach en een traan. Ook onze kinderen werden er volop in betrokken. We hadden het niet beter kunnen treffen.


Anton en Annemie – april 2017
Margot, wat heb je een fantastisch werk geleverd! Je hebt er een mooi geheel van gemaakt zodat iedereen begreep waarom we voor elkaar gekozen hebben. Zelf waren we heel gelukkig en ontroerd met de ceremonie. Alles klopte als een bus. Het kader, de muziek, de teksten van onze getuigen en vooral hoe jij het in een heel mooi verhaal gegoten hebt.
Alle genodigden waren zelf in de wolken en geëmotioneerd door de ceremonie.
Ik had het zelf ook wel regelmatig even moeilijk.
We hebben zelf nog geen foto’s gezien, maar ik stuur ze zeker door als we ze hebben.

Nog eens een dikke merci voor je creativiteit en alles wat je die dag gedaan hebt (en natuurlijk voor al het voorbereidende werk)!


Hannelore en Glenn – juli 2016

Topervaring met Margot!
Ze heeft enorm goed naar onze ervaringen geluisterd, en ons verhaal heel mooi weergegeven!
Een aanrader!

Pieter en Ingrid – juli 2016

Wij hebben een fantastische ervaring met Margot! Wat een geweldige ceremonie is het geworden!!

Liesbet en Lesly – augustus 2016

Lesly en ik willen jou graag heel hard bedanken voor afgelopen maandag 15 augustus. Wat was het MOOI! Echt waar! Het was echt geweldig hoe je ons verhaal hebt neergeschreven en gebracht, echt knap! Het was lachen en ontroerend tegelijk! Net zoals we het voor ogen hadden. We genieten nog steeds na! Iedereen had lovende woorden over jou en terecht! Wij zeggen ook met oprecht; jouw naam zal vaak doorgegeven worden door ons en daarom zeggen wij graag een “tot ziens” tegen jou 😉

kus-tim-en-jasminaTim en Jasmina – juli 2016

We hebben Margot gevonden op de trouwbeurs en wat een geluk dat we haar hebben kunnen boeken voor onze ceremonie. Wat een geweldige vrouw die perfect aanvoelt wat je wensen zijn. Ze verzet hemel en aarde om van je ceremonie iets onvergetelijk te maken. En dat alles voor een heel lage kostprijs naargelang alle gesprekken we hebben gehad, steun die ze heeft geboden, ideeën die ze heeft aangebracht,…we kunnen alleen maar zeggen dat alles perfect was!!

Paul en Natasja – juni 2016

We vonden het geweldig hoe je het gedaan hebt, iedereen die we gesproken hebben vertelde ons, dat jij het zo leuk deed, ?? dat is wat wij graag wilden en dat is helemaal gelukt, was mooi, gezellig en met een lach en een traan. Oftewel TOP!! Wij hebben zeker genoten!!


Beppie en Leroy – juni 2016

Wij willen je onwijs bedanken voor de mega leuke ceremonie. Je hebt het erg leuk aangepakt ? Super blij zijn we met alles hoe jij het in elkaar hebt gezet.Super bedankt!


DSC03630Joeri en Marjolein – Mei 2016

Na drie kinderen denk je niet nog een keer ‘de mooiste dag’ van je leven mee te maken, maar dit is er 1 voor in de boekjes! Het had alles wat we durfden hopen; de kindjes waren voorbeeldig, top locatie, lieve gasten en een super mooie persoonlijke ceremonie door jou. De regen maakte dat we niet helemaal klaar waren met de voorbereidingen maar als je lieve vriendinnen hebt dan regelen zij dat gewoon 🙂  Door regen ben je ook de zenuwen kwijt om te gaan trouwen. Ja wij vonden het ook wel wat, iedereen onder de paraplu ? En dat toen jij begon, de bui meteen stopte, en tijdens het ja woord het weer hard begon te regenen, ja dat had ook wel wat!

Als we jou mogen complimenteren, je hebt een super mooie stem, je presentatie was heel vloeiend en echt. Je hebt onze geschiedenis mooi en persoonlijk neergezet. Erg leuk vonden we de anekdotes van de best friends. En erg belangrijk vonden we de voorgesprekken die al gezellig en gemoedelijk waren, waarbij je open stond voor onze ideeën maar ook meedacht met de uitvoering. In korte tijd heb ik het gevoel dat je ons echt hebt leren kennen en dat is toch wel heel speciaal. Uiteindelijk was de ceremonie zo persoonlijk en bijzonder, en genieten we nog 1 weekje van de wittebroodsweken en daarna nog lekker lang na! En joeri zegt dat hij jou bij een volgende bruiloft opnieuw vraagt ?


Annemarie en Adriaan – april 2016

We hebben een héérlijke dag gehad, 16 april. We vonden de ceremonie helemaal super. Zo lief en treffend. Het liep ook echt leuk in elkaar over, we vonden het speciaal dat er zo nagedacht was en dan al die lieve woorden… super bijzonder. De kinderen vonden het ook erg leuk, indrukwekkend allemaal! Je betrok ze er ook zo super bij. Ik heb van veel gasten heel positieve reacties gehad, meerder mensen vroegen ons of wij jou al kenden en zeiden je zo’n leuke vrouw te vinden. Nou, dat ben je ook! J  Top gedaan! Dus: héél erg bedankt voor alles!


Loes-Rik-10Loes en Rik – mei 2016

Eerlijk gezegd, vonden wij de ceremonie wel echt het toppunt van de dag hoor! Ik sta zelf ook regelmatig voor groepen om presentaties o.i.d. te geven en vind dat geweldig om te doen, maar vond het daardoor ook wel heel belangrijk dat degene die over ons zou spreken, dit met enthousiasme en passie zou doen. Toen we je op de Love & Marriage beurs ontmoette klikte het meteen, en je hebt alle verwachtingen ook op de dag zelf helemaal waar gemaakt!!  We hebben er van onze gasten ook hele leuke reacties en complimenten op gehad, dat ze het zo mooi en persoonlijk vonden. Dus nogmaals hartelijk dank daarvoor! We hebben je speech en de mailtjes die je van onze familie en vrienden had uitgeprint daarna ook nog met veel plezier gelezen.


Maartje en Hans – mei 2016

Bij deze wil ik jou alsnog bedanken voor de mooie ceremonie! Het was precies wat we ervan voorgesteld waren. De gasten waren ook erg te spreken over de mooie en persoonlijke invulling. Ik zal jou dan ook zeker aanbevelen bij toekomstige bruidsparen! Het beste en veel succes!


Jos en Maureen – mei 2015

Margot was super! Zij nam alle tijd om ons goed te leren kennen, kwam met leuke, nieuwe ideeën zonder die op te dringen en sloot met haar aanbod en haar werkwijze naadloos aan op onze bijzondere wensen.
Bovendien gebeurde dat dermate relaxed dat het leek of wij elkaar haar al jaren kennen en zij als vanzelfsprekend aanwezig was op ons feest. Mede door haar charmante, sfeervolle, authentieke aanpak werd de hele ceremonie een overweldigend succes.


Karlijn en Valerie – juni 2015

Margot is een uitermate fijne en enthousiaste ceremoniespreker op een heel natuurlijke manier! Ze is geïnteresseerd, niet alleen omdat ze een leuk verhaal wil schrijven, maar omdat ze je écht wil leren kennen. Ze herhaalde niet letterlijk wat in de voorgesprekken door ons werd verteld, maar vertelde over hoe zij ons als persoon had ervaren, gesterkt door input van familie en vrienden. Zij heeft er mede voor gezorgd dat onze bruiloft onvergetelijk werd!

Margot nogmaals hartstikke bedankt voor de mooie invulling van onze ceremonie!


150
Dave en Sanne – juli 2015

We vonden het heel mooi en bijzonder hoe je de ceremonie hebt geleid. Je hebt ons verhaal op een geloofwaardige wijze verteld met humor en emotie. Een heel mooi compliment voor jou hoorde ik van een gast, zij vroeg aan mij: ‘Was de vrouw die de ceremonie leidde soms een vriendin van jullie?’ Toen ik vertelde dat dit je werk is, was ze dan ook helemaal verbaasd. Heel erg bedankt voor de fijne contacten en we wensen je heel veel succes in je werk!


Gert en Berthilde – december 2105

Duizendmaal dank!!
Margot, nogmaals heel hartelijk dank voor de geweldige trouwceremonie. Je hebt het zo mooi en persoonlijk gebracht. Iedereen had het erover. Ik stuur je een paar foto’s, misschien leuk voor je bestand.


Anne en Jeroen – mei 2015

Doordat wij geen kerkelijke ceremonie wensten en de gemeentelijke ceremonie niet bijzonder genoeg vonden hebben wij voor een eigen, alternatieve ceremonie gekozen in een kleine kapel. Margot heeft ons begeleid vanaf de opzet van de ceremonie tot de afwerking op de dag zelf, zij heeft vele ideeën aangebracht, zeer mooi gesproken en al onze wensen over deze ceremonie vervuld, zodat wij een geheel eigen ceremonie konden krijgen. Margot is met onze ideeën aan de slag gegaan en heeft informatie van vrienden en familie verzameld waardoor onze ceremonie ‘eigen’ werd. Wij hadden dit niet zonder haar gekund!


RIMG_9049oel en Nes – september 2015

Wij hebben onze trouwceremonie, verzorgd door Margot Cuppen, als sprankelend, swingend, intiem en tegelijkertijd onze familie en vrienden omarmend ervaren. Margot weet de kern te raken, de juiste woorden te vinden waarbij onze verbinding zo mooi wordt omschreven, met een luchtigheid en een humor, die ons allemaal heeft mee genomen naar een prachtige sfeer die de rest van het feest (tot in de late uurtjes) is gebleven.

Het stellen van vragen, het doorvragen, de oprechte interesse, het delen van originele ideeën en het aansluiten bij onze wensen, hebben wij als ontzettend fijn ervaren. Margot heeft ons geholpen overzicht te krijgen en richting te geven aan hoe wij onze verbinding krachtig, swingend en met humor met onze dierbaren hebben willen delen.

Margot, eeuwig bedankt!


EmilyHugo-dennisvondutch-8@x2Emily en Hugo – september 2015

Voor ons was het een enorm geluk dat we jou gevonden hebben op internet en dat je nog kon op korte termijn. Wij zijn meer dan tevreden en de ceremonie heeft onze verwachtingen overtroffen. 🙂 Je weet de kern te vinden van ons samenzijn, de juiste toon te zetten op een heel persoonlijke, lieve en lichte manier. Er zijn heel veel complimentjes gekomen over jou en we zullen jou zeker aanbevelen; dus bij deze!


John en Ilona – juli 2015

Afgelopen zomer zijn ook wij in het huwelijksbootje gestapt. Onze dag was werkelijk prachtig. We startten met een huwelijksceremonie op locatie, verzorgd door ceremoniespreker Margot Cuppen. Ter voorbereiding waren hele leuke gesprekken hieraan vooraf gegaan, waarbij we al direct een klik hadden met Margot. Uiteraard bleef het voor ons een grote verrassing, of de ceremonie op het “moment suprême” ook helemaal bij ons zou passen… Ze wist werkelijk iedereen te ontroeren met haar verwoording van ons levensverhaal. De gelaatstrekken bij ons en onze familie was het bewijs dat ze de juiste snaar raakte. Ook de unieke invulling van de verdere ceremonie heeft bij iedereen talloze enthousiaste reacties opgeleverd.
Margot, bedankt hiervoor!


Tom en Annebelle – september 2015

Wij zijn getrouwd op zaterdag 19 september 2015 en hebben die dag in onze tuin een trouwceremonie gehouden verzorgd door Margot Cuppen. Het was een unieke ervaring, persoonlijk en echt heel mooi. We kregen achteraf ook van iedereen goede commentaren en complimentjes hierover. We hebben er ontzettend van genoten. Het was een prachtige dag die dankzij Margot nog nét dat speciale extraatje had.


margo-roel--319Margot en Roel – juli 2015

Vanaf de voorbereidingen van onze ceremonie tot het einde van de ceremonie zelf heeft Margot dit uitstekend gedaan! Mijn vrouw en ik zijn uiterst tevreden van haar werk vooraf en de toespraken tijdens de ceremonie.
Gewoon top!


Laura en Rob – september 2014

Ceremonie in Riccione, Italië. We kijken terug op een fantastisch huwelijksweekend, waarin alles klopte: prachtig weer, al onze dierbare familie en vrienden, lekker eten, veel gezelligheid en natuurlijk jouw mooie speech! Je hebt een heel mooi en treffend verhaal verteld, hier zijn we heel blij mee. We hebben van iedereen hele positieve reacties ontvangen, ze vonden de begeleiding van de ceremonie en je speech allemaal heel erg goed. Nogmaals dank voor alles!


Menno en Monique – augustus 2014

Dankjewel Margot! Wij wilden een ongedwongen en persoonlijke ceremonie, waar plaats was voor onze twee jonge kinderen. Het is helemaal gelukt en we hebben vele complimenten gehad. Iedereen vond de ceremonie bijzonder en herkende ons in de speech. Dat de sfeer ontspannen was bleek ook wel toen onze jongste dochter als een blok in slaap viel.

Het was in een woord perfect!


Nickipeter2Peter en Nicky – juni 2014

Wij wilden een bruiloft waarbij we alle momenten op dezelfde locatie plaats zouden vinden. Een ceremonieel huwelijk bleek hier goed bij te passen. Margot is twee keer bij ons thuis geweest om ons te leren kennen. Dat waren gezellige en ontspannen avonden, alsof we haar al vaker hadden gezien. Een perfecte basis voor een goed lopende ceremonie, blijkt achteraf.
We hebben veel complimenten ontvangen over de relaxte sfeer en professionele spreekster.

Bedankt Margot! Voor al je hulp (van de muziek tot aan een logische volgorde van de ceremonie) en betrokkenheid. De ceremonie was een van onze hoogtepunten op de dag en dat hebben we te danken aan jouw inzet.


Michaël en Ellen – juni 2014

Wij wilden enkel een ceremonie indien het betekenisvol kon zijn. Margot heeft dit meer dan waar kunnen maken. Ze nam enorm de tijd om ons te leren kennen en een ceremonie te maken naar onze wensen. Tegelijk was het zeer persoonlijk, waardoor onze gasten van het begin tot het einde geboeid waren.

Ik kan jonge koppels enkel maar aanraden om ook voor een persoonlijke ceremonie te kiezen. Met Margot als ceremoniespreker wordt het zowel voor jullie als jullie gasten een prachtige, persoonlijke ceremonie.

 


Ivan en Isabella – mei 2014

Wat was het een prachtige dag ! En het belangrijkste van de hele dag was voor ons de ceremonie. Onze geloften naar elkaar toe zeggen/zingen op onze eigen persoonlijke wijze was heel belangrijk voor ons.
En daar heeft Margot super mee geholpen !
We wisten al langer dat we een ‘eigen’ ceremonie wilden hebben maar we vonden met niemand, buiten Margot, de echte klik.
Zeker een aanrader voor iedereen die wat anders wil !

Margot, heel erg bedankt voor alles, het is gelukt om de ceremonie voor iedereen het bijzonderste van de dag te maken !

veel succes nog met de volgende bruidsparen.

foto2gekregenvansaskia

Saskia en Maarten – mei 2014

Onze trouwdag was voor ons echt perfect, met als hoogtepunt de ceremonie. Hier heeft Margot een hele grote bijdrage aan geleverd! Onze speech was ons op het lijf geschreven, met serieuze stukken maar ook zeker de nodige humor en helemaal ons. Margot heeft zich helemaal in ons in kunnen leven, ook al staan bepaalde delen van ons leven (het voetbal bijvoorbeeld) misschien wat verder van het leven van Margot, wist ze de spijker echt helemaal op de kop te slaan. Wij hebben de hele ceremonie echt genoten, bedankt hier voor!


2014-04-25 12.43.25

Tamara en Niels – april 2014

Heey Margot, Toen we je voor het eerst zagen waren we nog niet op de hoogte van je dienstverlening maar we waren al snel verkocht. Wie wil er nou zo’n saaie ambtenaar op je ceremonie? Wij niet iig.
Je hebt je ingeleefd in ons beeld van onze bruiloft en we hebben gezellige avonden gehad door te praten over ons feest, onze ontmoeting en nog veel meer.
Tijdens de ceremonie heb je er een heel mooi verhaal van gemaakt, alle gasten hebben er enorm van genoten en wij al helemaal. Lekker informeel en persoonlijk, precies zoals wij het in gedachten hadden. We zijn je heel dankbaar voor je medewerking en je performance tijdens onze ceremonie!


DSC_8044

Manja en Michiel – februari 2014

Hallo Margot! Bedankt voor de mooie ceremonie in het Duits en Nederlands! Iedereen vond het een geweldige dag. We zullen er nog lang over blijven praten.
We hebben enkele foto’s uitgekozen, zodat je ook nog een kleine herinnering aan die dag zal hebben.
Met verliefde groetjes, familie Hikspoors


IMG_4752

Bart en Jayme – januari 2014

Onze ‘dreamwedding’ in Oostenrijk was van A-Z gepland…behalve het belangrijkste onderdeel..de ceremonie. Maandenlang tobben hoe we dit konden invullen en door wie? We wilden een ceremonie met een persoonlijk tintje..geen standaard verhaal. Per toeval kwamen wij in contact met Margot! Wij waren een beetje sceptisch, want ja..wat is er zo anders dan een standaard ambtenaar op het gemeentehuis? Alles!

Tijdens onze eerste afspraak was er meteen een klik. We hebben ons verhaal verteld en in januari was het dan zo ver. De ceremonie in Oostenrijk is dankzij Margot onvergetelijk geworden. Margot heeft echt een gave om zich in te leven in het bruidspaar, onze gevoelens en wensen over te brengen in een mooi verhaal. Onze samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren..en als we onze geloften over 12,5 vernieuwen..dan schakelen we Margot natuurlijk weer in!

Dank je wel Margot, bedankt voor de mooie herinnering!


IMG_9944

Anneloes en Bart – september 2013

Ons bruiloftsweekend was er 1 vol entertainment, gezelligheid en een ongedwongen sfeer. Mede dankzij jouw leuke en onverwachte verbanden in ons liefdesverhaal hebben we er echt van genoten. Ook wij hebben veel leuke reacties gehad van onze vrienden en familie. We wensen je alle succes in de toekomst!


IMG_7762Robin en Elcke – augustus 2013

We wilden graag buiten trouwen en geen standaard bruiloft. Toen kwamen Margot tegen op een bruidsbeurs. Zij maakte direct een persoonlijke klik en had direct ideeën over wat er mogelijk was.

Daarom hebben we een afspraak gemaakt met haar, in de hoop dat zij een persoonlijk element aan de ceremonie kon geven. Bij dit gesprek bleek dat al snel het geval, enthousiast als Margot is, kwamen we tot veel leuke en persoonlijke ideeën.

In de daaropvolgende gesprekken werd dit uitgewerkt,er werd alle tijd genomen om ons te leren kennen. Daardoor hebben wij de ceremonie gekregen die wij wilde met een aankomst te paard, in een tuin en een persoonlijk verhaal. Dit was voor ons het perfecte begin van een dag die wij niet zullen vergeten.

Margot super bedankt!


2013-06-29 15.11.27

Rob en Linda – juni 2013

We hebben een fantastische bruiloft gehad. Om na 17 jaar samen te zijn te gaan trouwen is bijzonder, en je hebt ons geweldig geholpen om er iets speciaals van te maken. Op een persoonlijke, ongedwongen en gezellige manier heb je onze ceremonie mee vorm gegeven en er een te gek geheel van gemaakt. We denken er nog dagelijks met veel plezier aan terug. Heel veel succes met alle nieuwe huwelijksavonturen!!

Grote groet!