Margot Cuppen-0151

Zin om te smullen? Ga dan eens naar het restaurant van deze bruidegom… en lees deze blog natuurlijk:-)

Op 31 mei 2015 trouwden Sam en Annelise op een prachtige authentieke locatie, in het charmante Bierbeek in België. Het was prachtig weer, in grote getale stroomden er vrienden en familie de binnenplaats op en de ceremonie was gevuld met bijzondere elementen.

De ceremonie werd geopend met het gieten van hun eigen trouwkaars. Een kaars die echt betekenis kreeg, doordat alle gasten meehielpen aan het tot stand brengen hiervan. Ze gooiden een hartje in de kaarsmal met een gelukswens voor het bruidspaar. Daarna goten Sam en Annelise de paraffine eroverheen. De kaars was na de ceremonie al bijna uitgehard en het aandenken is zeer bijzonder!

Als de kaars aangaat, lichten de rode hartjes op. Voor elkaar hadden ze prachtige woorden recht uit het hart. Deze woorden wilden ze graag op een later moment als aandenken hebben. En wat doe mensen die van het leven houden? Juist! Dan worden de trouwgeloften in een wijnkistje gedaan! Samen timmerden Sam en Annelise dit kistje tijdens de ceremonie symbolisch dicht. Met een paar heerlijke flessen wijn erin. Ik ben heel benieuwd wanneer het kistje voor de eerste keer open gaat!

De ceremonie werd gezamenlijk afgesloten met een glas bubbels voor alle 120 gasten! Wat een magisch moment!

 

Geef een reactie