Werkwijze

yara-en-jens

De trouwceremonie geef ik graag sámen met jullie vorm, waarbij we alles samen doorspreken. Natuurlijk de inhoud voor de toespraak, maar ook muziek, eventuele symbolische rituelen, trouwgeloften/vows, een bijzondere entree mogen een uniek onderdeel zijn van jullie ceremonie.

Het eerste gesprek staat in teken van het samenstellen van de ceremonie (hoe komt deze eruit te zien) en uiteraard het kennis maken met elkaar.

In het tweede gesprek staat ‘jullie verhaal’ centraal. Hier maak ik een audio-opname van, zodat ik het thuis in alle rust kan uitwerken in een mooie speech. Een stukje levensloop van jullie beiden, jullie ontmoeting, grappige anekdotes, bijzondere en soms ook zware momenten die jullie relatie sterk heeft gemaakt. Als het van jullie mag, benader ik ook graag familie en vrienden voor de smeuïge details;-)

En dan ga ik aan de slag.

INLEVEN: in jullie, in wat jullie belangrijk vinden, in hoe jullie in het leven staan, in jullie bijzondere eigenschappen en uiteraard in wat jullie zo’n sterk team maakt samen.

SCHRIJVEN: jullie verhaal; met emotie. Grappig, ontroerend, persoonlijk. Verbanden leggen in wat ik van jullie heb gehoord, zelf heb gezien en van jullie omgeving heb mogen lezen/horen.

VERTELLEN: jullie verhaal; op jullie dag met al mijn positieve energie en overgave.  Jullie moment bijzonder maken, daar doe ik ’t voor.

Ik ben niet gebonden aan een trouwlocatie, dus jullie kunnen trouwen waar jullie willen.  Ook in het buitenland. Hoe persoonlijker de locatie, hoe persoonlijker de ceremonie.