Hoe gaan we te werk? We gaan eerst kennismaken! Voorwaarde nummer 1 is dat er een klik is. In dat eerste kennismakingsgesprek kunnen we ook alvast een eerste concept van jullie ceremonie samenstellen. In dit concept bekijken we alvast opties zoals; wil je nog andere sprekers (goede vrienden of familie), gaan jullie voor live muziek etc.. Zo leer ik jullie alvast wat kennen en weet ik naar welke sfeer jullie op zoek en zijn en aan de hand van dat gesprek weten júllie of jullie enthousiast zijn geworden.

Tweede gesprek gaat over jullie! Dan staat jullie verhaal centraal. Ik luister, ik kijk, voel, leef in en mee, vraag door en maak vervolgens jullie verhaal compleet door de smeuïge details aan jullie vrienden en familie te vragen (bij goedkeuring van jullie).

En dan ga ik aan de slag. Ik ga jullie verhaal schrijven, inkleuren en weer tot leven brengen, zodat jullie en jullie gasten op de dag zelf jullie verhaal weer even opnieuw gaan beleven. Op de grote dag gaan we vooral veel lachen, soms even ontroerd zijn, worden we geprikkeld en zorgen we voor een bruisende start van de dag (als de ceremonie het begin van dag is tenminste;-)

Ik kijk er nu al naar uit jullie te ontmoeten!

 

Tarieven ceremonies