Referentie,

Michiel en Priscilla – dec 2017

Margot was de perfecte keuze voor onze bruiloft van afgelopen weekend. We kwamen op haar site via deze site en waren daarna eigenlijk vrijwel meteen verkocht door de rest van de teksten op haar site. We hadden geluk dat ze meteen ja zei, want we hadden nogal wat tijdsdruk met hetregelen van onze bruiloft (binnen 6 weken).

Tijdens het eerste bezoek was het eigenlijk al meteen duidelijk dat het wel goed zat. In een paar uur liepen we door ons liefdesverhaal heen, met enorm veel anekdotes. Margot luisterde, lachte, vroeg door en stuurde het gesprek. Tussendoor hebben we haar nog overladen met informatie en heeft ze input verzameld bij vrienden en familie. Het was zelfs zo veel dat ze heeft moeten kiezen in wat ze zou vertellen.

Dat kiezen heeft ze perfect gedaan, want het was een mooi verhaal over ons, aangevuld met leuke feitjes en grappige stukes. Ze vulde het ‘luchtig’ in, terwijl de dag zelf enorm emotioneel was en dat zorgde voor een heel mooie balans in emoties. Beter had het niet kunnen zijn…

0

writer

The author didnt add any Information to his profile yet