IMG_9581

Debbie en Reilly leerde ik begin 2015 kennen en het plan was om in september 2016 te gaan trouwen. In de zomer belde Debbie me op. De plannen waren gewijzigd. De trouwerij zou een jaar eerder plaats gaan vinden. Ze belde in augustus en de trouwerij zou een maand later al gaan plaatsvinden! De reden hiervoor was verdrietig; moeder was ernstig ziek en een grote wens was toch zeker dat moeder haar zou zien trouwen. Dus dat werd even schakelen en alles op alles zetten om toch de trouwerij voor elkaar te krijgen zoals ze in gedachten hadden. En dat lukte. Debbie is supercreatief; dus het werd een ware “DIY-WEDDING”

Het thema werd VINTAGE. Tijdens ons laatste gesprek zo’n twee weken voor de bruiloft was het huis volgestapeld met vintage koffers, typemachine, glazen potjes, bakjes en heel veel andere vintage spullen en materialen. Het resultaat mocht er wezen!

Niet alleen over de styling werd nagedacht. De hele inhoud van de ceremonie zat vol unieke verrassingen. Ik neem jullie mee in de romantiek en de creativiteit van Debbie en Reilly:

Een entree in een romantische koets met heuse officiële koetsiers. De toon was gezet!

De ceremonie werd geopend met een aangestoken kaars voor de mensen die niet meer aanwezig konden zijn. Een persoonlijk woordje van een goede vriendin recht uit ‘t hart raakte bij iedereen de juiste snaar. Het jawoord kreeg dat extra tintje doordat alle gasten een kaarsje mochten branden; de warmte werd letterlijk verspreid! En toen ook nog hun beste vriend: -hun hondje Chieba- de ringen mocht komen brengen was de ceremonie echt compleet.

En mijn verhaal? Dat ging over twee mensen die heel dicht bij zichzelf staan en daardoor bij elkaar. Twee mensen die heel goed weten wat ze willen, en doen wat ze zeggen. Twee mensen die echt elkaars wereld zijn. Het ging over dierenliefde, over auto’s total loss rijden en over rijbewijscontrole… Rijbewijscontrole als je geen rijbewijs bij je hebt. Weet je wat Debbie dan doet? Het was de meest briljante en gedurfde actie ever!! Wil je ‘m weten?

 

 

 

Geef een reactie